Repair.

Maintenance.

Overhaul.

Uitblinkers.

Flexibel
24/7
bereikbaar
Technisch
gespecialiseerd 
Gekwalificeerd
personeel

Toolcontainers.

Verhuur

ROTECT B.V. heeft de beschikking over diverse eigen toolcontainers, die flexibel ingezet en gevuld kunnen worden naar uw behoefte en voorzien kunnen worden van uw bedrijfsnaam en logo.

Inhoud

Onze toolcontainers zijn volledig ingericht met een zeer uitgebreid assortiment handgereedschap, elektrisch gereedschap, meetgereedschap, hef- en hijs gereedschap, Hytorc equipment etc.​

Ben jij ZZP'er?

 

Voordelen

Bij ROTECT B.V. heb jij als ZZP’er uitgebreide mogelijkheden om via ons aan de slag te gaan op uitdagende projecten in zowel binnen- als buitenland. Uiteraard bepaal jij als ZZP’er helemaal zelf wanneer, waar en hoeveel je werkt. 

 

Wij zorgen er voor dat je op uitdagende projecten aan de slag gaat en garanderen dat je factuur binnen 30 dagen betaald wordt. Tevens bieden we jou de mogelijkheid om via 

ROTECT B.V. certificaten te behalen en up-to-date te houden zoals VCA, Offshore, VVL, werken aan flensverbindingen etc. Wanneer je regelmatig voor ons werkt betalen we deze opleidingen zelfs voor jou. Ook bieden wij een ZZP-service, je bent in 1 klap van alle administratieve rompslomp af. 

Overzicht

Junior WTB Monteur - Monteur Rotating Equipment

Je gaat aan de slag op verschillende projecten op diverse locaties in Nederland, maar ook regelmatig in het buitenland.
Lees meer >>

Vacature Mechanisch Monteur - Rotating Equipment

Onze klanten weten ons te vinden als machines toe zijn aan onderhoud. Dat kan periodiek zijn of bij plotselinge storingen. Stoom- en gastu...
Lees meer >>

ZZP’ers / Freelancers - Rotating Equipment

Ben je ZZP’er of Freelancer, heb je affiniteit met Rotating equipment of heb je een technische achtergrond in bijvoorbeeld WTB, AOT, SWTK ...
Lees meer >>

Vacatures.

 

ROTECT B.V. is de onafhankelijke specialist op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie van Rotating Equipment als Stoomturbines, Compressoren, Gasturbines, Pompen, Generatoren, tandwielkasten etc. Onze Rotating specialisten zijn flexibel inzetbaar op diverse projecten over de hele wereld zowel onshore als offshore. 

 

Werken bij ROTECT B.V. betekent dan ook dat je een flexibele instelling moet hebben. Geen dag is hetzelfde bij ons en je moet je makkelijk aan kunnen passen aan verschillende omstandigheden. Door de diversiteit aan projecten krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. 

 

Je werkt aan diverse machines en installaties op verschillende locaties in Nederland en over de gehele wereld. 

 

Kortom een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid!

Over ons.

Monteurs, reparatie, onderhoud en revisie

ROTECT B.V. staat voor de beste kwaliteit en de beste service op het gebied van de inzet van technische Rotating Specialisten; zowel onshore als offshore. Wij zijn VCA gecertificeerd en al onze technisch specialisten zijn in ieder geval in het bezit van de volgende certificaten: VCA, VVL (veilig verplaatsen van lasten) / Banksman en werken aan flensverbindingen volgens protocol. Ook zijn zij volledig offshore opgeleid.
 

Onze monteurs worden vaak ingezet voor onderhoud, reparatie of revisie van industriele installaties. Denk hierbij aan gasturbines, stoomturbines, pompen, aggregraten en andere  vormen rotating equipment.