Pompen.

Onderhoud, reparatie en revisie van Industriële Pompen
 

ROTECT beschikt over de juiste expertise als field service organisatie om uw industriële pompen te onderhouden, te repareren of te reviseren. Met inzet van onze technische specialisten en supervisors, zowel on- als offshore, kunnen wij u ontzorgen in deze werkzaamheden en zijn wij inzetbaar over de gehele wereld.

 

Weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of te bellen naar +31 (0)74 82 00 400.

 

Onderhoud van industriële pompen

Onderhoud van uw industriële pomp is van belang om ongewenste en kostbare situaties te voorkomen. De meest voorkomende storingen worden veroorzaakt door een verkeerde uitlijning, lekkage en/of slijtage van de pomp. Het preventief inspecteren, het uitvoeren van koppelingscontrole en uitlijning van de pomp voorkomt uitval.

 

Reparatie van industriële pompen

Reparatie van een industriële pomp komt vaak ongepland en ongelegen. Om dit snel en vakkundig op te lossen staan de rotating equipment monteurs van ROTECT 24/7 voor u klaar.

 

Revisie van industriële pompen

Bij revisie van uw industriële pomp worden de onderdelen tijdens de demontage gereinigd, gezandstraald en gemeten. Als blijkt dat er onderdelen zijn die buiten de OEM specificaties zijn dan worden deze vervangen of gemachineerd. Tijdens de montage worden de roterende onderdelen gebalanceerd. De pomp word voorzien van nieuwe lagers en intern uitgelijnd. Als laatste wordt er een druktest uitgevoerd op het pomphuis. Ook wordt er een druktest uitgevoerd op de seal afhankelijk van het type dat er gemonteerd is. Bij pompen kennen wij pakkingbus afdichtingen, mechanische afdichtingen, API enkele seals en API dubbele seals. De API dubbele seals kunnen ook uitgevoerd zijn met een externe buffergas aansluiting.

Wij hebben ervaring met het onderhouden, repareren en reviseren van: centrifugaalpompen single- en multistage, wormpompen, meertrapspompen, verdringerpompen, vacuümpompen en lobbenpompen. Enkele merken en type industriële pompen waar ROTECT bekend mee is zijn:

Pompen
  Merken   Types
KSB CPKN
KWP
MegaCPK
Sewatec
MK Vertical submersible
RDLO In between bearing
Omega In between bearing
Flowserve BP Horizontal multistage
KPH Liquid ring compressor
DVSH In between bearing
FP Industrial process
SIHI LPH Vacuum
CBT Chemical process
Sulzer